Történetünk

A LogStar a Biggeorge Property logisztikai fejlesztésekért és üzemeltetéséért felelős üzletága, amelyet a közelmúltban hoztunk létre önálló divízióként. Logisztikai fejlesztéseink közé tartozik az AUDI részére kivitelezett 72,000 m2-es BTS fejlesztés Győrben, amelyet egy átmeneti bérleti időszakot követően az AUDI meg is vásárolt. Jelenlegi logisztikai portfóliónkhoz tartozik a német Rudolph Logisztika által bérlet modern csarnok Győrben, a Tatai Logisztikai Park egy két részből álló épületegyüttese, amelyet a Trans-Sped Kft. bérel, továbbá Illatos úti és Megyeri úti logisztikai épületünk Budapesten.

A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed. Társaságunk az elmúlt években a telekfejlesztések és a speciális, infrastruktúra jellegű fejlesztések megvalósításának területén is jelentős tapasztalatra tett szert.

A Biggeorge Property Zrt. jelenleg 150 milliárd forintot is meghaladó értékű ingatlanfejlesztési projekteket kezel felkészült és kiváló pénzügyi és ingatlanszakértői közreműködésével.

Kapcsolat

Lippai Rita

Lippai Rita
fejlesztési igazgató
+36 70 454 3186
lippai.rita(at)biggeorge(dot)hu

Szakács Dóra

Szakács Dóra
bérbeadási koordinátor
+36 70 454 4033
szakacs.dora(at)biggeorge(dot)hu

Kérjük adja meg elérhetőségeit és visszahívjuk, vagy e-mailben válaszolunk!

Ajánlatkérés
LogStar
Facebook LinkedIn